• Lorem ipsum

Makita Tools Den Bosch

Naast onze online webshop hebben wij een fysieke gereedschapswinkel in de buurt van Den Bosch, gevestigd in Hedel. Onze gereedschapswinkel is uitgerust met een ruim assortiment aan Makita Tools, denk hierbij aan; lasers, trimmers en schroefmachines etc. Ons personeel helpt u graag verder met het vinden wat u zoekt. ​Hofmans is voornamelijk actief in de Bommelerwaard, Betuwe, Rivierengebied, en omstreken.

Bij de gereedschapswinkel van Hofmans Tools & Machinery bij Den Bosch vindt u alles om in en rondom uw huis of bedrijf aan de slag te kunnen. Typische afnemers zijn industriële en constructiebedrijven, bosbouw- en groenvoorziening bedrijven, logistieke centra, loonwerkers, agrarische bedrijven, waterschappen en (lokale) overheden. ​Ondernemen zit in het bloed van Hofmans. Dit resulteert in de innovatiekracht en het oplossingsgericht denken. Wij pakken de uitdagingen aan en zorgen voor een gepaste oplossing. 

Klanten voelen zich welkom en gehoord bij ons.

Ondernemen zit in het bloed van Hofmans. Dit resulteert in de innovatiekracht en het oplossingsgericht denken. Wij pakken uitdagingen aan en zorgen voor een gepaste oplossing.