• Lorem ipsum

Graafmachines zijn onmisbaar op bouwterreinen. Graafmachines worden aangedreven op rupsbanden of wielen. Los van het grondverzet worden graafmachines ook ingezet voor sloopwerkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat de graafmachine die u wil huren perfect is uitgerust met alle functies die u nodig heeft voor een succesvol project.

Een graafmachine huren kan bij verschillende verhuurbedrijven. Maar hoe weet je welk verhuurbedrijf er bij jouw past en dus bij jouw wensen en eisen aansluit. (Misschien overbodig) tekst hierna is krachtig genoeg.Hofmans Tools & Machinery biedt het volledige pakket voor de perfecte verloop van het verhuur van graafmachines.

Omdat niet iedere tuin of straat groot genoeg is voor een grote graafmachine kunt u bij ons ook minigravers huren. Minigravers steken nauwelijks of niet uit en kunnen daarom op de meest compacte locaties werken. Deze machines worden veel gebruikt door stratenmakers, hoveniers en aannemersbedrijven. Hofmans Tools & Machinery biedt een ruim assortiment minigravers.

Hofmans Tools & Machinery verhuurd ook midigraafmachines, dit zijn graafmachines die de graaf-en hefcapaciteiten hebben van de grote machine, terwijl ze de kenmerken hebben van een minigraafmachine, zoals rubberen rupsbanden, een compact ontwerp en een wenk straal van vrijwel nul/minimaal.

Ook bieden wij een mobiele graafmachine aan om te huren. Ongeacht wat voor werk er verricht moet worden. Een mobiele graafmachine werkt met kracht, uiterste bediening nauwkeurigheid en grote productiviteit.